Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Det har du verkligen rätt i." Senta 2013-08-22


VISSA TYCKS HA FRIKORT

En av våra mest kända satiriker och komiker
kan obehindrat stå och kommentera
en person vars åsikter han inte gillar
och plötsligt slänga in en fras typ,
att det är konstigt att "det aset lever".

Vill Magnus Betnèr att någon ska döda
Ebba von Sydow?

För mig är humor inte alltid roligt -
lika lite som att allt som sker
i religionens namn
skulle vara särskilt kärleksfullt
eller värt att respektera.

Vissa yrkesgrupper tycks
i princip ha frikort
på det moraliska området.

Och det måste vi respektera?
Nej, naturligtvis inte!

Vissa komiker är tragiska -
och en del religionsutövare
har sin största fiende i Gud.




Fri vers (Fri form) av Jonas Hellström
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-13 09:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Magnus Betnér är ett svin.
Jag hatar f ö all stand up comedy.
2014-01-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Härligt tänkt.
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström