Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig tyda linjerna i dina händer





En kamera
Ett leende
Som fångar nattens mörker


Läppar
Läppar

Those lips...
If i could kiss them

Skratt


Och jag tyder dina linjer

Du vet
Att du kommer leva ett långt liv
Fullt av kärlek

Låt oss äta det med
Maränger, bär och grädde
Serverat på silverfat

Sedan ska jag pilla på ditt hår
Och låta huden under ditt halsband
Andas tungt mot mina fingertoppar





Fri vers av Tess74
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-13 10:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Super bra! ;)
2014-01-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuella vackra bilder om närhet.
2014-01-13

    ej medlem längre
en mycket vacker text!
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74