Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ger ledtråd tilluniversums gåta


Guds hand

Fantastisk bild av
Guds hand - fångad av ett
Nasateleskop

Först när du bottnat
kan du ändra färdriktning
om du inte stjärnorna når
gläd dig på din resa




Fri vers av Assar
Läst 196 gånger
Publicerad 2014-01-13 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assar