Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plågsamt




Med silkeshandskar på
Smeker hon det mörka håret
Drar offret till sig

Smiskar hennes stjärt
Plågsamt
Länge

Det flödar ur kroppen
Vibrerar i munnen

När tungan hittar platser
Den har sökt efter
Så länge




Fri vers av Tess74
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-13 15:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wouser ...;)
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74