Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otålighet

du flyger runt inom mig
flyg bland mina frusna blad du slända
tiden är knapp
äventyra runt och ta dig dit du vill
du är den enda
som tillåts leva inom mig
svalka dig med dropparna du tinar från mina blad
låt det hända
jag är djupfryst men kan inte frysa
du brinner men kan inte skållas
flyg bland mina frusna blad du slända
låt dig inte hållas
tiden är knapp
även för oss
tid är ingenting
ingenting för oss




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 269 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-13 20:21



Bookmark and Share


  Schizooliza
Bra. Gillar ditt språk o nerv.
2014-01-28

  Marianne Räf
Tycker om den här. Gillar,
bl.a. "tid är ingenting". Bra
om man kan förhålla sig så
till tiden, - tror jag.
2014-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling