Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sångtext


gå in i Kärleken

Med min brutna vinge,

söker jag tröst hos dig

bara en väg att gå

 

in i Kärleken

in i Kärleken

 

Bara en väg att gå

in i kärleken

in i kärleken

 

Staget piskat, vimpeln strimmad,

fläkt av farlig vind

 

bara en väg att gå

bara en väg att gå

in i kärleken

in i kärleken

 

ängslans makt i rädslans språng

vänd inte om vänd inte om

 

bara en väg att gå

bara en väg att gå

in i kärleken

in i kärleken

 

Stå kvar i segern över rädslans makt

Gå in,gå in i Kärleken 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Gisela Nordell
Läst 148 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-14 04:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så underbart förmedlat! ;)
2014-01-15

  Angel of love
Vacker sång om den underbara kärleken.
2014-01-14

  Bo Himmelsbåge
Ja, störst av allt är Kärleken! Det är sant. Gå in i Kärleken...
Fin Kärleksvisa!
2014-01-14

  ULJO
Härlig kärleksvisa
2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell