Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föddes i samtalet med Gisela


Stjärnråd

 

Enda chansen till bli känd,

är att möta okända människor




Fri vers av Popcorntankar
Läst 988 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-21 22:12



Bookmark and Share


  aol
fyndigt sant skriftat,
2014-01-06

  M M Mannheim VIP
Verkligen sant! Ja det känns skönt när vi iallafall kan få bli kända hos varandra här på poeter.se!
"Sweet Smell of Success"
2010-03-23

  Gisela Nordell
Den tycker Gisela mycket om!
och bokmärker!
2009-06-21

  sulimaa
Jaa så sant det :)
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar