Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(jan 2009)


mening

 

texten rinner ur mig

som en  bäck om våren

som ett rop, en längtan

efter svar på vem är jag

vem är du

och vilka är vi tillsammans

vi möts

däri ligger meningen, eller hur






Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 525 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-26 14:01



Bookmark and Share


  mike irow
att få detta till ...däri ligger meningen
är suvärent!!!!!
2016-05-09

    Max Poisé
Helt klart!

Det är ju "VIets" kraft

Indeed!
2016-04-26

  Minkki VIP
fin om lätthet
2016-04-26

    Dan Myrbeck
Läs- och tänkvärda
reflektioner
2016-04-26

  DominiQueen
Vi får börja med en punkt, sedan kommer meningen, lustigt nog :-)

Kyssogram
DominiQue
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell