Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

videungsgrå

 

stilla min längtan i färgen grå

låt mig vila i din mjuka famn

videungsgrå

smek mig stilla 

 

 vagga mig till sömns

i ljumma sommarvindar

 

viska mitt namn

i nattens lummiga

doftande berså

 

linda in  mig i hägringar

och drömmar

som bara vi kan förstå

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 559 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-05-01 01:31



Bookmark and Share


  mike irow
du släpper ariadnetråden...
vävar in...kärlekslängtan i levandets tid...på det vackraste sätt!!!
2016-05-09

  Eaglemountains VIP
Men så underbart vackert och längtansfullt ..... Tack !
2016-05-07

  Fred Linz
Du hade min fulla uppmärksamhet redan vid titeln, vackert målat, och som en sommarsång av längtande toner i blått och grönt
2016-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och vackert...
2016-05-04

    Dan Myrbeck
Underbart fin!
2016-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint tecknar du vemod och önskningar i vackra bilder av ord.
2016-05-01

    ej medlem längre
Mjuka trygga ord.
2016-05-01

    Max Poisé
Det blåser alltid utanför.
Regnet smattrar på fönsterkarmen och det finns inget mysigare än att just då titta ut och känna värmen sluta sig omkring.

Spelar ingen roll om det egentligen är sol och 25 grader varmt. Fantasin är en trevlig uppfinning...
2016-05-01

  Fem hjärtan VIP
Den här var riktigt vacker i sitt vemodskimmer!
2016-05-01

  ULJO
Vemodsvackert skrivet
2016-05-01

  DominiQueen
Otroligt vacker och ömsint dikt, modigt att våga skriva om sårbarhet så, det är något jag också övar på, inspirerad av bl.a Dig och Zavanna.. Älskade den mjuka videungsgråa stora trygga famnen. Underbart målat.

LoveBlessings
DominiQue
2016-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell