Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
musiken och tiden som inte räcker till...


till mina skrivarvänner

Hej kära skrivarvänner!

jag märker att jag måste fokusera på mina konserter  just nu, så om jag inte läst eller kommenterat era texter så är det tidsbristen, blir splittrad...

Allt går mycket bra, men orkar inte vara fullt närvarande i allt , så jag tar en paus ett tag och återkommer med ny energi.

Kram till er alla!

Gisela 




Övriga genrer av Gisela Nordell
Läst 837 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-05-13 22:41



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Kram <3
2016-11-30

  Henning Hson
Lycka till!!
2016-05-17

  Minkki VIP
Det är lugnt, Gisela! Lycka till <3
2016-05-17

    Dan Myrbeck
Nu ska ja berömma dig för två saker:

Bra att du prioriterar.

Bra att du berättar.

Lycka till & Välkommen åter!
2016-05-16

  thyra
Välkommen tillbaka när livet lugnat sig lite :)

2016-05-15

  mike irow
jag saknar dig redan,,,,din romantik
och så även din poesi
säg till denna din väg
där du skall vandra att i begynnelsen
även fanns exilen....att livet är bryggan mellan en lånad vind och stilje,,,,att du blir bara lånad
och kommer tillbaka....lova...
2016-05-15

  ResenärGenomLivet VIP
Allt har sin tid...och lycka till med det du gör just nu...
2016-05-14

    ej medlem längre
Lycka till!
2016-05-14

  walborg
Lycka till med konserterna Gisela! Och välkommen tillbaka snart!
2016-05-14

  ULJO
Allt gott till dig
2016-05-14

    ej medlem längre
Lycka till!! :-)
2016-05-14

  Nils-Robert
Vi väntar så gärna. Lycka till!
2016-05-14

    ej medlem längre
Märker när du är tillbaka! ..lycka till
2016-05-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Lycka till och välkommen tillbaka, fina skrivarvän!
2016-05-14

  Leo Rudolphzon
Var sak har sin tid
Tanken är först
De flyttas som sekund visa på urets eviga gång
Jaget kommer sen
flyttas som timvisan på urets
Eviga gång
Sist kommer balans
De visar var tiden är på urets
eviga gång
Nu visar tiden att
Var sak har sin tid

Jag sitter gärna väntar när tiden
Visar sig på urets eviga gång
Då du återkommer
Var sak har sin tid



2016-05-14

  Fem hjärtan VIP
Ibland måste man prioritera.. Vi väntar på dig här! Lycka till!
2016-05-14

    ej medlem längre
Ibland hinner man inte med att göra allt som man vill, och då måste man prioritera, och ta en paus ifrån något annat, även om man tycker mycket om det som man gör.

Lycka till med konserterna.

mvh Thunderbird In The Sky
2016-05-14

  DominiQueen
Älskade vackra sångfågel, önskar Dig ett underbart gott flödande Nu. Jag håller av Dig. Tack att Du berättade,
Ha det bra!
LoveLight
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell