Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(feb 2009)


dina ögons ljus

 

du sällsamma människa

som utan avsikt

efter egen vinning

kommer bakom

mina skyddande murar

sällsam är du


oförställd med

hjärtat öppet,

fylld av tillit

värmer du mitt inre


i mötet med dina ögons ljus,

hittar jag mitt

inne i din mjuka närvaro

plockar jag ned sten för sten

av mitt försvar och

låter det vittra sönder


vågar sakta tro igen

bygger 

en bro av vänskap

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 676 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-04-26 14:03



Bookmark and Share


  mike irow
visdumsord,poetisk sånt!!!
2016-05-09

  Ninananonia VIP
Tycker om dina ord..
2016-05-07

  Lars Hedlin
UNDERBAR DIKT!
2016-04-28

    ej medlem längre
"vågar sakta tro igen.." Starkt, vågat och underbart!
2016-04-28

    Max Poisé
Att ge sig själv till en annan människa kravlöst och naket är bland det vackraste i en tvåsamhet som finns!
2016-04-26

    Dan Myrbeck
Fina ord!
2016-04-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackra ord om vänskapsband att bygga förtroende, när murar rivits.
2016-04-26

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert, så vackert...
2016-04-26

  DominiQueen
Det är så vackert att vara...
Din vän...
Tack älskade Hjärtesyster
DominiQue
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell