Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och något senare


Tidig morgon

Ögonen svider
saknar morgonkaffet
solen går upp

Nystädat kök
blommorna på bordet
Dags för korsord




Bunden vers av Assar
Läst 238 gånger
Publicerad 2014-01-14 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assar