Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gott skratt förlänger livet

Är det riktigt sant
att skatorna gapskrattar
när dom parar sig




Bunden vers av Assar
Läst 273 gånger
Publicerad 2014-01-14 11:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha ha skrattar gott nu...
Något vi alla borde testa

" SKrattsex" :)
2014-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ingen aning...men visst är det skönt att skratta...
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Assar