Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äiti Teresan texti inspiroi minua tänään ....


Rakkaus




"En glädjefyllt hjärta
är den naturliga följden
av ett hjärta som brinner av kärlek "

Moder Teresa



Kun ilo täyttää

yllättäen sydämen

Se tarttuu

Toisetkin hymyilevät

elämä leikkii


Maija Tuori 2014.01.15










Fri vers av maija tuori
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-15 12:19



Bookmark and Share


  walborg
Kiitoksia inspiraatiosta
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori