Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart måne





Jag ska tömma dig
Helt

Du kommer inte märka nåt

Vi faller i gropen tillsammans
Där äter jag upp skuggorna

Rider dig

När hotet skriker utanför
Tar vi den svarta månen
Och äter den med blodsprängda fingrar

Sedan håller du mig så hårt
Att jag dör




Fri vers av Tess74
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-15 22:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt skapat!
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74