Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inne i dig




Känner du mig i dig

Jag är överallt
Är vinden i ditt hår
Tåren i ditt öga

Och den som viskar
I örat

Känner du mig i dig

Jag är pirret där inne
Den som smeker dina kinder
Och kysser dina läppar hårt

Känner du mig

Jag är på hela din kropp
Där du vill ha mig

Och jag vet att du vill
Känna mig

På dina bröst
Med min tunga
När jag lägger benen runt dig




Fri vers av Tess74
Läst 221 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-15 22:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skapat med känsla!
2014-01-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert och sensuellt tecknar du bilder.
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74