Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftermål





Jag gifte mig
Av hämnd
Av smärta

Av allt det jag kände

Hatade stunden jag svarade
Ja

Tittade på ditt äckliga ansikte
Ville slå sönder det
Men jag var din slav

Ingen visste

Jag log
Som jag brukar

Inne i hjärnan sprang
Satan och skrek
Och på min axel satt Jesus

Han var naken
Med sin penis
I erektion

Och jag sa ja
Kysste dina falska läppar
Som så många gånger förr

Sedan log vi mot de mina




Fri vers av Tess74
Läst 222 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-16 10:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du kan du..mycket bra!
2014-01-17

  Carina Bendix
Mycket bra beskrivning.
2014-01-16

    ej medlem längre
Usch vilken upplevelse!Horribelt!Bra förmedlat
2014-01-16

  Staffan Nilsson
Här genomskådas lögnen (sanningen?) att hämnden är ljuv.
Hämnden blir katastrof för jaget.

2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74