Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en madrass i köket





Han smekte hennes
Fitta
På en smutsig madrass

I köket

Matrester i hörnen
När han pumpade henne full

Och sedan slaktade henne
Inifrån och ut
Blod över väggarna

Vittnar om kärlek




Fri vers av Tess74
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-16 10:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Storng som bara den!
2014-01-17

  Carina Bendix
Mycket starkt!
2014-01-16

    ej medlem längre
Vidrigt!Ett enda stort mörker..vilken sorg.
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74