Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I do the crazy Eyes!


Min krona är trasig




Där vansinnet tar slut
Börjar en ny väg
Och där den nya vägen slutar
Går en stig

In i den djupaste skog

Där blir jag drottning
Över det stilla vattnet
Som ligger framför mig

Dränker min trasiga krona
I tårar

Och kliver in i berget
Till trollen
Som väntar på mig

Med girig blick




Fri vers av Tess74
Läst 280 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-01-16 22:19



Bookmark and Share


  agneta pichler

bra skrivet
2014-01-17

  Lars Hedlin
Bra förmedlat vännen!
2014-01-17

  Peter Stjerngrim VIP
Defintionen för Vansinne
lär vara
- Att vara fullt medveten
om resultatet av sitt handlande
men likväl oavsett utfallet
handla på samma sätt och vis
igen och igen och igen ...

... och ändå fortfarande tro
fullt ut att man ett annat resultat
av samma handlingsmönster
ska uppnå till slut ...
2014-01-17

  Angel of love
Bygger upp så man vill läsa mer.

2014-01-17

    ej medlem längre
Vemodig och kuslig text, din trasiga krona fixar vi poeter och akta dig för trollen!
2014-01-16

  Carina Bendix
Skapar bilder..
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74