Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säd




Jag har monster
Knullar dom
Varje dag

Smetar deras säd
Över ansiktet
När jag skrattar

Och låter deras blod
Rengöra min tunga

Med sina kyssar
Som har sönder
Mitt hjärta

Krossar det i bitar
Och skjuter sedan sönder
Bröstkorgen

På mig




Fri vers av Tess74
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-17 12:17



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Starkt förmedlad känsla som ger tydliga bilder..
2014-01-17

  Lars Hedlin
Rått avskalat starkt!
2014-01-17

    ej medlem längre
Det vackrare än så..
2014-01-17

  M M Mannheim VIP
Tänk att få vara en av dina monster! Ett diktinnehåll som väcker och hetsar upp.
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74