Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hann aldrig bli sjuk


Jag hade aldrig trott
att ett dödsfall inte skulle göra mig ledsen
att ett dödsfall skulle göra mig glad!

Men nu var det ju inte ett dödsfall
utan ett dödstrillande

mjukt

vackert

Du hann aldrig bli sjuk
och du gav ingen möjligheten att bestämma över dig

Du bara log med din kloka, självsäkra blick
tog några lugna andetag
och slog svansen om dig en sista gång




Fri vers av barbazooia_
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-17 19:44



Bookmark and Share


  Connie
Och trodde inte man kunde skriva så vackert om döden, men du lyckades på alla sätt och vis. Lite sorglig text men samtidigt så skön utan lidanden!
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

barbazooia_
barbazooia_