Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss börja från början efter slutet

Du skickade mig Junior Mints
"They are pretty appologetic", som Raj sa
Portot var dyrare än dem

Du hade blottat ditt inre
fast det är en annans plats
Men jag visste redan

"Jag förstör någon annans liv
bara genom att finnas till!"
Du säger emot

Jag vill nog ha dig också...
Men det tänker jag inte säga till dig
Ditt beslut ska bero på enbart dig

Jag väntar här ensam
har snart tömt boxen
Men du har inget att be om ursäkt för




Fri vers av barbazooia_
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-11 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barbazooia_
barbazooia_