Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill uppfylla mina drömmar med dig


Jag vill sitta på en pub på Irland
Stort band för en liten publik
Supa in vinet och atmosfären
Gott sällskap och härlig musik

Jag vill ta en spontantur med bilen
Till ställen jag aldrig har sett
Och lära historia på platser
Där farliga saker har skett

Jag vill lära dig om mina vänner
alla fåglar i Sveriges natur
Och finna varann i att katten
Är världens förnämaste djur

Jag sneglar mot dig och förundras
Du är så sjukt fin när du ler
Vi ses jämt och pratar och skriver
Men jag vill bara ha mer

Jag vill tala med dig hela nätter
Högläsa bok och lyrik
Dansa tills dagen är nära
Och fångas i trans av musik

Jag tror att med dig mina drömmar
Kan nå till en verklighetssfär
Men det är inte det som är viktigt
Jag vill bara va där du är




Bunden vers (Rim) av barbazooia_
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-15 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barbazooia_
barbazooia_