Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sagornas tid är nu. Läs första raden med betoning på under, inte sitt.


Trollet berättar

Sitt under ett täcke en vinternatt
När månen är uppe och kroppen är matt
Lyssna till sagor om sniglar och troll
Som att ingenting annat kan spela nån roll

Låt dig fyllas av känslan av frihet och ro
När tankar och ångest en stund får bero
Famnas av mörkret och röstens magi
Den godhet och trygghet som finns däruti

Det är varmt under täcket, sov nu så kär
Ingenting kan ta ifrån dig det här
När morgonen nalkas och månen går ner
Kommer med ljuset en längtan om mer...




Bunden vers (Rim) av barbazooia_
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-14 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barbazooia_
barbazooia_