Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett varv runt - kär igen


Det var kämpigt över alla de gröna
Slit, apati och omkullkastande sorg
Man gick vidare med hopp om att det skulle sig löna
Men hamnade likväl på Norrmalmstorg

Där blev man slagen av uppsatta hotell
Snart skulle man helt gå under
Men så tändes något en underbar kväll
Och plötsligt fanns lyckliga stunder

Det osannolika kunde slå in
Att få en etta på tärningar två
Fyra tusen kronor - ka-ching!
Energireserven fylldes snabbt på

Det krävs inte längre en kamp före ro
Kugghjulen har redan varandra hakat på
Det är bara att hoppa i vår metalliga sko
Och lugnt gå vidare från GÅ




Bunden vers (Rim) av barbazooia_
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-06 09:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Skitbra!
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

barbazooia_
barbazooia_