Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du sover och vaknar










huldrad med
skulderbladet
vänd mot den tålmodiga vintern ligger
formen under täcket,
värmen i kylan
böljande svart

närmare;

mellan axelberget och höftberget,
den dolda vägen förbi
mot huset
vyssjad av den gråa
ringen på det vita fältet
människolins

stiger ner i en källare
knakandes
din sprakande dröm
väntar på vintern

plötsligt rör du på dig
skulderblad vecklas ut
täcket håller inte, brister
snubblar

undantryckt luft studsar
mellan revbenen
du flyger snabbt mot
vintern











Fri vers av Anachronism
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-19 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anachronism