Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyndsamt












uppdraget är att ta dig upp
utan att vända ner på allt berättar jag mjukt om våra skratt istället
håller förklaringen bakom tänderna
tryck under hjärtslagen

du svävar känsligt runt de dagar som skjuter iväg
jag kraschar på olika möbler människor objekt
sätter mig klumpigt på husdjur som jagar sina svansar
ser på raketer en stund

















Fri vers (Fri form) av Anachronism
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-19 12:20



Bookmark and Share


    tehdog
ah den är var angenäm. ambivalent och skenbart sparsmakad.
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Anachronism