Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsmak





Jag tuggar på din hud
Känner blodsmaken
Fylla min mun

Hör dig skrika

Du slår mig hårt
Över min kropp

Jag fortsätter gnaga
Tugga
Slita dig i bitar

Och ser blodet samlas
Under din kropp

Likt en pöl
Som ensamt färgar
Livet

Tar fram skålen
Och fyller den
Med blod

Suger i mig det
Med sugrör

Känner järnet
Blandas med min saliv
Ser hur du gråter

När jag sprutar ner dig
I min orgasm

Och försvinner




Fri vers av Tess74
Läst 223 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-19 12:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt bra förmedlat

må kvinnor va fria att göra så
må män halshuggas, om de försöker
2014-01-21

  Lars Hedlin
Bra till tolkning i frihet!
2014-01-21

  Carina Bendix
Mycket stark text som kan tolkas precis som man vill. Bra!
2014-01-19

  M M Mannheim VIP
Rå erotisk poesi!
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74