Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bara tipsa alla vanesnusare.....


Varning för ett snus (ODEN) !

I 34 år har jag snusat på heltid ! Jag har provat alla sorter, även grovsnus ! Men , aldrig, har jag upplevt  ett sådant oerhört  obehag som när jag använt ODEN ! Kraftig yrsel gränsande till berusningssymptom, kraftig hjärtklappning, balansproblem m m ! Varken General eller Grovsnus har gett jämförbara symptom ! Och ändå har jag bara brukat portionsnus av Oden ! Jag har , t o m, tillskrivit Konsumentverket och bett det testa om det är någon ingrediens i ODEN som är alltför koncentrerad, t ex nikotin ! Jag köper aldrig mer ODEN och rekommenderar  alla snusare att skippa detta snusmärke !

-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 396 gånger
Publicerad 2014-01-19 15:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle vilja varna för allt snus.
Själv blev jag befriad 1986 efter att ha snusat i mer än tio år.
Frälst blev jag 1984 och tyckte att jag måste sluta snusa eftersom snusandet rimmade illa med min kristna bekännelse. Så jag försökte. Flera gånger. Och misslyckades. Men så, i ett tältmöte sommaren 1986 bad jag några medkristna lägga sina händer på mig och bedja. Sedan dess har jag varit helt fri.

Snusande kan bl a leda till tandlossning.
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska