Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K.... som i känslor




Kom hit
Lägg dina fingrar på mig

Dom du skriver med

Jag vill läsa dina skulderblad
Kyssa dina läppar
Och höra dig viska ord

Bara till mig

Sen vill jag vandra längs
Din kropp
Hitta alla gömställen
Jag drömmer om

Se dig naken

Andas din hud
Som jag föreställer mig
Doftar exotiskt
Likt dina ögon strålar

Sen vill jag släppa ut din tofs
Dra fingrarna genom håret

Dofta på det
När jag ritar linjer
På dina kinder
Med min längtan

Som äter upp mig




Fri vers av Tess74
Läst 234 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-01-19 16:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!!
2014-01-22

  Lars Hedlin
Wonderful;)
2014-01-21

  Eliza-69
Vackert härlig text
2014-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar sensuell vacker text!
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74