Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Studerade nyligen ett avsnitt av P H......


Paradise Hotel - Ett "förfinat" Big Brother !

Och det var nästan samma skit , skillnaden är bara att man är lite mer "fin i kanten" och att det vulgära språket inte är lika utstuderat . Det är ju också en mer elegant och lyxig  omgivning men, ändå, det spelar ingen roll ! Det är precis samma sjuka intrigerande, konstgjorda tävlingar, ett sinnessjukt utslagningssystem och ett dekadent moraliskt förfall ! Undrar vad som rör sig i dessa unga, vackra människors mer eller mindre defekta hjärnor när de spelar med i denna teatraliska grottekvarn ? Och är deras hjärnfunktioner inte defekta innan så blir de ju det efter några veckor i P H ! Det handlar om ren och skär prostitution för att vinna den där stora prissumman, en miljon är det väl !

 

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 431 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-19 16:15



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ett lämpligare namn på detta förfinade "Sodom och Gomorra" vore "Parasite Hotel" ......
2014-02-18

  ULJO
Sådana program borde förbjudas
2014-01-19

  Larz Gustafsson VIP
http://www.poeter.se/Las+Text?textId=1709749

2014-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR alla sådana program och VÄGRAR att se dem.
Bedrövligt att pengar ödslas på sådant skräp.
De medverkande är svin på två ben.
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska