Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns alltid dom som har det värre. Glöm inte det!


Karamba! Här kommer livet





Jag är inte bitter
Nej inte ett jävla dugg
Varför skulle jag

Mitt liv är ju fulländat
Jag kan dö nu
Se tillbaka med öppna ögon

Och le

Nej fy fan
Jag är inte bitter
Jag är inte arbetslös

Har inte ett psyke
Som är fucked up

Eller?

Min ekonomi är inte trasig
Jag lever i överflöd

Eller?


Karamba!!
Här kommer livet


Men jag sitter inte i ett sönderbombat hus
I Syrien
Så jag ska fan hålla käften!




Fri vers av Tess74
Läst 215 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-20 09:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat med känsla!
2014-01-21

    ej medlem längre


Bra skrivet Therese ..
2014-01-21

    Dan Myrbeck
Allt är ju relativt. Men samtidigt är det svårt att jämföra olika människors upplevelser.
2014-01-20

  Kaptenlöjtnant
du har ju ett psyke av stål.!
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74