Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
februari 2014


Ännu en dag

Det är tungt att komma tillbaka
att behöva konfronteras
med det liv jag tänkte lämna
Livslusten börjar ge sig till känna
och jag möter henne med rädsla
besvikelse och sorgsenhet
som om jag misslyckats
istället för vunnit
jag som borde blivit fri
en gång för alla
jag som hade lösningen
på alla problemen
på all smärta
vägen ut från det hörn
jag ständigt målar in mig i
Jag trodde att jag aldrig skulle finna tillbaks
till det levande liven
Nu börjar jag tro
att det kan gå
Men mitt vilda stretar emot
vrider och vänder sig
i ilskna protester
för vem är jag till att bli lycklig
sådant är inte
för såna som mig







Fri vers av Bellissima
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-27 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima