Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tripping




Jag trippar
På tå
I min hjärna

Där jag tar
En överdos
Av svampen

Som gror

Känner hur världar
Formar karuseller

Jag skrattar
Gråter
Stirrar på solen

Sanningen är tråkig

Lämna allt där du är
Slåss

Och knapra piller
Som gör dig blå
Likt en jävla smurf

Snart kommer någon
Och jagar dig

Plockar upp dig
Släpper dig
I himlen

Där kan du vandra
På rosa moln
Och trippa

På din egen orgasm




Fri vers av Tess74
Läst 336 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-01-21 11:04



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Frustration som känns
2014-01-27

    ej medlem längre
Snyggt bakat av alla ingredienser!
Poeters egen konditor;)
2014-01-22

  Carina Bendix
Bra!
2014-01-22

    Svarte Petter
Yes box. Det här är bra grejer.
2014-01-21

  Lars Hedlin
You have don it again ;) <3
2014-01-21

  Solitaire VIP
Kickträsket...
Bra skildrat.
Otäcka saker, särskilt för att de ger en sån mersmak.
Nä, här, ta en sång istället!
http://youtu.be/gKL6oQPDGOU


2014-01-21

  Hon kallar sig poet VIP
Damn! Så bra
2014-01-21

    ej medlem längre
Spektakulär! *
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74