Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnans röst!

Vem kan hämma?

En kvinnas lust…

För någon hon brinner för…

Sätta henne bakom gallret

Eller fördölja henne under burka

Hon kan ändå…

Från tusentals mil

förbi alla berg och hav

bortom alla sanddynor

passerar både värmen

och kylan…

Med sin mäktiga röst

Sända budskapet av sin vilja

Kärlek och lust

Till världens alla hörn




Fri vers av Diva
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-21 11:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt livsbejakande rader.
Viktigt ämne dessutom.
2015-12-23

  Nasruddin
Shabash!
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Diva
Diva