Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själafrände



Då mina ben

mig ej

bär

då minnet


mig sviker


då kroppen

darrar




likt asplöv

för vinden



Då finns du
här

för mig



Lyfter mig

med din oändliga


styrka

vilja


Dina löften
från


den dagen


blir handling

äkta

verklighet







Utan

en blinkning

gör du ALLT


jag kan behöva

önska



Äkta kärlek


Du



min själafrände



Bild av:
www.blaendarefotografi.se
Patrik Thynell © 2014








Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-21 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln