Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårvindar friska, leka och viska ... men ännu inte här!


Tvåhjulslängt



du kära lilla svarta
som jag försummat dig
du dammig troget väntar
invid mitt forna hem

men också jag har väntat
på mörka tiders slut
då livet återvänder
med mening och med ljus

så nu när jag är redo
jag längtar liksom du
på snösmältningens tider
i ljumma vindars sus

men först ska du få kärlek
fräsch olja, startgas, puts
och ljuddämpare nya
så länsman håller tyst

sen ska vi be tillsammans
en bilprovningens bön
så att vi kan få rulla
på småvägar som förr





Fri vers av Pica pica
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-03-16 22:07



Bookmark and Share


  Pica pica
Jodå, nog är det äkta kärlek! Och visst har en XBR (FS) ljuddämpare och inget annat. Kanske borde jag vara mer rädd för språkpolisen snarare än länsman lägs vägarna ;-). Tack för rättelsen!
2006-03-17

  Cinemiracle
Äntligen skriver någon om ÄKTA kärlek ;-) Delas på alla sätt skall du veta!
språkpolisen: "luddämpare" är det sådana man har på XBR-FS?
2006-03-17

  noname_realmind
En tvåhjuling att älska och längta efter :))
Bilprovningens bön, jo du, den känner jag väl till...
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica