Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren (2014)


Dörren den skiljer oss åt
men det också där vi möts
så som kampande viljor
lägger vi oss ner på liljor

två världar som möts
vi stöter och vi blöts
i vår gemensamma gryta
lär inte kärleken tryta..

..någonsin..




Fri vers av Järnkatten
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-22 06:31



Bookmark and Share


  Anna*
Kom att tänka på detta med barn som har sin egen vilja. Vi kommer ändå att älska dem gränslöst för alltid. Sen vet jag inte om det var det du skrev om. Men i mitt skapande läsande blev det så :)
2014-01-22

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten