Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibrerar av längtan (2014)


Du håller mig tillbaka
men det är blott förfång
för min kropp är dömd
att alltid älska dig

kramperna som kommer
är så mycket starkare
än mig, de är min åtrå

till dig..




Fri vers av Järnkatten
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-22 14:17



Bookmark and Share


  Anna*
Stark passion!

2014-01-22

    ej medlem längre
Starkt, medryckande
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten