Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När tillvaron krisar, allt ställs på sin spets- endast dina ord får då ljusglimtar att leta sig in.


Kris- vändpunkt







Hur


hamnade


jag


här


vilsen


utmattad


tårar


som


bränner


hjärta


som


bultar




mörker




kris





Vändpunkt








Bild av:
www.blaendarefotografi.se
Patrik Thynell © 2014






Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-22 16:19



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Kom att tänka på den gamla titeln
"Kris och utveckling". Ger mig en
förhoppning för egen del.
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln