Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under my boots





Gå ner på knä
Kyss min stövel
Smaka på den
Sluka den

Du vill

Jag har piskan
Jag äger makten
Att få dig

Till lydnad
Under mitt kommando

Du förslavar dig
I mitt namn
Kysser drottningen

När hon vill

Kryper i leran
Vid slutet av tunneln
Kastar dig i skärselden

Och kysser djävulen




Fri vers av Tess74
Läst 246 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-22 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så där ja! Spank me baby.
2014-01-24

  Lars Hedlin
Yes right on! ;)
2014-01-23

  Carina Bendix
Ord och inga visor! ;)
2014-01-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
Mer än gärna!
2014-01-22

  Tabac VIP
...och jag har en dirty dildo...:)
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74