Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets öga


Havets öga

Blinkar avmätt

Lerskärsgrund

Mörkrets hjärta

Köttets pukslag

Babords lykta

falnar




Prosa (Fabel/Saga) av axveronika
Läst 375 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-01-23 00:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skapat ska det stå! ;)
2014-01-25

  Lars Hedlin
Bar skapat!
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika