Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrunden





Jag föll ner
I mörkrets
Avgrundsvrål

Kysste djävulens panna
När han red mitt organ

Med sin långa tunga

Såg i hans ögon
Kärlek
Till det som växte

I mig

Han log
Lade huvudet
På sned

Och vaggade mig
I sina armar

Medan hans naglar
Slöt sig

Om min nacke




Fri vers av Tess74
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-23 11:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så jäkla stark o bra!
2014-01-23

  Angel of love
Ja verkligen kraftfullt.
2014-01-23

    ej medlem längre
Kraftfull!!
2014-01-23

  snej
Fint vännen!
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74