Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så enkelt är det ... egentligen !


Leende i motgång

Lycka är att få le
Trots motgång




Övriga genrer (Aforism) av Jack_iX
Läst 421 gånger
Publicerad 2014-01-24 09:54



Bookmark and Share


  Annika Persson
Akta dig för den klyschan, lillen.
Det är farligt med klyschor,
man kan vägledas in i dem.
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX