Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONSTEN ATT INTE BLANDA IN SIG SJÄLV I SITT LIV

Den tanken är väl ändå
rätt så extrem,
att jag är ansvarig
för mina problem.

Här sitter jag olycklig
och önskar få
några lämpliga offer
att skylla på.




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-26 09:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Samhället, föräldrarna...
Heder åt Lasse Strömstedt som fritog sina föräldrar och själv axlade skuldbördan. Ty den var ju de facto hans.
2014-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström