Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citat : Kyss Karlsson

Kyss inte mej
Kyss Karlsson
sa häradshövdingen

Apropå kyssar - några reflektioner

Inte samma sak
att dela kyssar utomhus
en kall vinterdag
som att mötas uti Gullregnets månad

Kyssar kan vara - av olika slag
förföriska - beslutsamma - förvånande
svekfulla - tafatta - förekommande
och på tusen andra sätt

Furan vars bark glöder
i morgonljuset
Kysst av solen

Absolut livsfarliga kyssar
utdelas i boxningsringen

Mest omtalad- men svårtolkad
Judaskyssen i Getsemane

Sagans kyss- som förvandlade
grodan till en prins

Efter en andlös kyss - frågade flickan
Vad heter du ?---Karlsson !!!




Fri vers av Assar
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-24 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assar