Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undan din skugga

 

Om jag försvann

ur ditt liv

kanske bara ett

au revoir

undan din skugga

 

jag ville då

du skulle följa

mina spår

av evig längtan

en dammig sorg

på komihågets väg

 

saknadens blick

skulle sakta vända

andra kinden

undan mina tårar

 

så stilla

skulle pendeln slå

sin tid

över tysta skogar

 

Om jag försvann

ur ditt liv

undan din skugga.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-24 17:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker och vemodig - bravo..
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP