Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imagine




Jag föreställer mig dig
Så där som jag vill
Att du ska vara

När vi ska närma oss
Varandra

Jag tänker mig dig
Lång
Med manliga händer

Som snuddar mig

På mina punkter
Från A till Ö
Och tillbaka igen

Du kan få läsa en bok
Över hela min kropp
Och få mig att fnittra

I ditt öra

Jag föreställer mig dig
Så där som jag vill
Att du ska vara

När du ska kyssa mig
Med varm tunga

Som trollar bort min egen
I din mun
Och skänker mig

Pirr

Ända från tårna
Och pang upp i huvudet

Lovar du

Att det blir så
När du omfamnar mig
I varma armar

Och tunga andetag




Fri vers av Tess74
Läst 226 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-24 17:39



Bookmark and Share


  Mike
En väldigt fin text med en varm ton. Mycket bra.
2014-01-25

  Lars Hedlin
Härligt och varmt sensuellt som det ska vara!
2014-01-25

  Carina Bendix
Härligt! Och igenkännande..;)
2014-01-24

  mickech
fin känsla
2014-01-24

    ej medlem längre
Det är ju mig du skriver om! ;)
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74