Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstör mig Förför mig





Jag vill fläta in mig
I din kropp
Och sammansmälta
Med din hud

Mot min

Andas tillsammans
Med ditt syre
När du kysser sönder
Mina läppar

I ömsesidig närhet

Och jag vill
Att du ska snurra dina fingrar

Om mitt hår

När du lockar på mig
Med dina händer
Som ska förföra mig

Förstöra mig
Och förgöra mig




Fri vers av Tess74
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-24 17:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes passion hetta inlevelse!
2014-01-25

  Carina Bendix
Starkt och hett.
2014-01-24

    ej medlem längre
Texten kryper in under skinnet, bra Therese!
2014-01-24

    ej medlem längre
den är mycket vacker!
2014-01-24

  mickech
Lusten känns igen.
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74