Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gammal är du?





Främling
Vad döljer du för mig

Där bakom dina läppar
Som lockar mig
Förför mig

Nattetid

Hemsöker mig i mina drömmar
Och hotar min existens
Med dina hemligheter

Som gör mig smått vansinnig
Och upphetsad

Om du kom hit nu
Skulle jag
Göra saker med dig
Som gjorde dig yr

Sedan skulle ingen sjuksköterska
I världen
Kunna hjälpa dig

För jag skulle få dig
Att göra saker
Du bara har drömt om

Sedan skulle du vara förtrollad
För alltid




Fri vers av Tess74
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-24 23:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
I'm under Your spell
2014-01-25

  Carina Bendix
Sensuell och fin text..men det där med sjuksköterskan gör det hela lite scaaaaaaryyyy..;) Kanske det som var meningen..;)
2014-01-25

  Lars Hedlin
In your spell you touch his inner sense!
2014-01-25

  Tabac VIP
Personligen har jag fastnat i 90-talet och Brooklyn Bounce.

Progressive

Get ready

Dance

Hörnstenar i mitt liv, som är en triad.
2014-01-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Fantasifull vacker text!
2014-01-25

  mickech
En förtrollning som många skulle önska sig, fint diktat.
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74